HESTE

 

Her ser du vores dejlige heste. Natasha er 3. generation i familien - hendes mormor var min første hest, som jeg fik som 8-årig. Hun hed Morgrug Anwyl og var Welsh Mountain pony importeret fra Wales. Hun fik Arabella (se billedet herunder), som blev mit et og alt, efter en araberhingst. Arabella og jeg fik 28 dejlige år sammen, før hun måtte aflives pga. sygdom i 2006. Hun var min bedste ven gennem alle årene, og jeg vil savne hende alle dage. Hun gav os 2 føl - det ene altså Natasha - efter vores palominohingst. Det er svært at finde en efterfølger til så pragtfuld en hest som Arabella, men jeg har dog været utrolig heldig og få lov at købe en dejlig OX araberhoppe - Athene - som alle straks har tabt deres hjerte til. Hun har det skønneste væsen, man kan tænke sig. Kærlig, rolig og dog med lidt "spilopper" i, når hun efterligner "Pepe le puh" ud over markerne. Jo, jo - hun ligner godt nok i en fri galop ;O)) Tak til Gorm for den skønne pige og de meget lempelige vilkår, hun blev min på.

 

 

Natasha SFR 625 DK

D.S.P. F1

Mor: Arabella
Skimmel Welsh Mountain/araber, f. 1978

Far: Victory 7740114
Palomino araber, f. 1977

Mormor: Morgrug Anwyl Stud Book No. 32051
Welsh Mountain Pony Filly, f. 1970

 

Natasha SFR 625 DK

 

Athene DSAH 2276

Mor: Artysta DSAH 1097
Pure Bred Arabian Horse

Far: Vital DSAH 1373
Pure Bred Arabian Horse

 

Det er Athene forrest i billedet. Bagerst ses hendes søster og i midten deres føl.

 

Athene DSAH 2276

ARABELLA

Mit et og alt gennem 28 år.

 

Bedste ven

Vi ses på den anden side af regnbuebroen...

 

Derudover må vi jo ikke glemme Faneron (kaldet Futte). Han boede hos mig i 18 år, men måtte have nyt hjem pga. ændringer her i familien. Han flyttede ned til en veninde og fik sit otium der. Sjældent finder man så dejlig en hingst med så vidunderligt temperament. Han blev mere end 25 år, og det er meget for en DV hest.

Victory mistede vi for nogle år siden. Han var en skøn, superintelligent dreng - altid fuld af ballade og personlighed. Han blev 25 år gammel, og han vil blive savnet og husket for sin fantastiske intelligens og sine mange skønne føl, bl.a. Natasha og flere kårede hopper.