Alexanders Opdræt

 

 

 

  - hvem er vi?
 

 

 

Vi er en lille familie bestående af Eva og Tobias. Vi bor midt på Djursland på en lille nedlagt landejendom anno 1778. Foruden vores marsvin, har vi også hest og pony, katte og kaniner, og senest har vi også udvidet med akvariefisk.

Hovedopdrættet består af sølv agouti´er og lemon agouti´er - også i satin og m/u crest samt CH-teddyer og abyssiniere. Vi har imidlertid også andre racer, repræsenteret af 1-2 avlspar, så vi kan fremvise de fleste typer marsvin, når vi tager af sted på PR. Lejlighedsvis sælger vi derfor også unger af andre racer end ovennævnte. 

Nu kan de små mutter jo ikke optage al vores tid. Tobias har travlt med sin skole og sin skydning, som er en anden fritidsinteresse og Eva passer sit arbejde som forskningslaborant, men gør da også lidt i skydning sammen med knægten. Vi bruger megen tid på transport frem og tilbage, da både skole og arbejde befinder sig i Århus, men det gode ved at have dyr er, at man samtidig finder tid til at koble af efter en stressende dag. Hvem kan stå for koncerten fra ca. 50 marsvin og 2 heste, der alle er sultne og fulde af energi? :o)

Nå, men det var lidt om os – se hvordan det hele startede under siden ”om opdrættet”…

 

NB.

Hvis du blot har brug for råd om pasning og pleje af dit marsvin, er du velkommen til at kontakte os. Dyrenes sundhed og trivsel er mærkesager for os, og vi hjælper gerne i det omfang, vi kan. Skulle du kunne tænke dig, at vi kom med vores PR og fremviste dyr og fortalte om deres pasning og levevis, så forhør om mulighederne. Vi tager gerne ud i dyrehandler, på skoler, biblioteker osv. :o) Og det er ganske gratis!!!

Jeg har skrevet en generel pasningsvejledning til inspiration. Den kan du finde her på siden under punktet "gode råd", og den findes ligeledes på kreds 4´s hjemmeside, hvor det med tiden er meningen at flere indlæg fra forskellige opdrættere skal samles...